BejelentésIngyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Szeretettel üdvözöllek honlapomon! 

Ez a fórum azért jött létre hogy kis hazánkban mindmáig fellelhető, jó zenéért (Modern Talking) rajongó embereket egyesítsen és összekovácsoljon. Ennek az együttesnek volt és sztem van is a legnagyobb rajongótábora Magyarországon.


Először 1985-ben, 9 évesen kerültem közelebbi kapcsolatba az együttessel. Ahogy visszaemlékszem zsenge gyermekkoromra, nagymamámnál a Petőfi rádióban hallottam meg először Varga Miklós Európája mellett (e két számot több más mellett felváltva játszotta a rádió). Már akkor megfogott a ritmus, az énekhang,és a jellegzetes fejhangú vokál.És azóta sem ereszt. Ami egyszer bevált...;-) Érdekes módon az első albumukat szereztem be a legkésőbb eredetiben.... Először születésnapi ajándékként édesanyámtól kaptam meg a Let`s Talk About Love c bakelitet (máig emlékszem ahogy veszi elő a Centrumos reklámszatyorból a konyhában.. No meg a csodálkozással vegyes örömömre, mert nem akartam elhinni hogy az enyém.. :-) Azt a lemezt szó szerint átlyukadásig hallgattam. :-D Sokáig nagy kedvenc volt nálam, de nem a híres-hirhedt Cheri,Cheri Lady volt a nagy kedvenc, ennek a klipje tetszett nagyon, hanem a lemez `B` oldalán található Heaven Will Know. Jó volt látni-hallani ahogy apámék feltették a Neoton,Soltész Rezső,Bojtorján,Ihász Gábor stb lemezek mellett ezt is és buliztak rá a szomszédokkal egy-egy hétvégén.…..  Smile  

Modern Talking Pete`s Retro Club 
 


    

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!